Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Brug af kommunale arealer

I forbindelse med valgkampagner ved vi fra tidligere, at I ønsker at gøre brug af kommunale pladser/torve. Oftest på Torvet i Grenaa eller ved Centertorvet i Auning.

I den forbindelse, skal vi gøre opmærksom på, at der skal søges om tilladelse til benyttelse af kommunale arealer, for at undgå dobbeltbooking af kommunale pladser.

Der gøres ligeledes opmærksom på, at flere arealer, nogle dage, i valgperioden, allerede kan være udlånt til anden side. Dem skal der være plads til, da de har ansøgt i god tid og har fået tilladelse til brug af arealet.

Derfor skal vi venligst henstille til, at I også her i valgperioden søger om tilladelse til brug af kommunale arealer hos Vej og Ejendom.

Dette gør sig gældende, hvis I ønsker, at opstille noget på arealerne, eller er på samme sted i mere end 3 minutter.

Dvs. går i kun rundt med brochurer mv. UDEN at opstille noget, kræver det som udgangspunkt ikke tilladelse, kun såfremt i tager ophold samme sted i mere end 3 minutter.

Vi behandler henvendelserne hurtigst muligt, og i den rækkefølge som de kommer ind i.

For at der skal være plads til alle, bedes I venligst overholde det.